Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Przeglądając instrukcję obsługi natknąłem się na informacje jakie powinny pokazywać nam nasze kontrolki. Czy faktycznie to działa?
1. Niski poziom cieczy chłodzącej silnika. Gdzie jest ten czujnik, albo na jakiej zasadzie działa?
2. Wskaźnik wymiany płynu hamulcowego? Która to kontrolka?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Gru 05, 2010 16:51, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 27, 2009 17:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Co do płynu chłodniczego to czujnik zazwyczaj wsadzony jest w zbiorniku z nim.
Ogółem taka boja, jak mało cieczy to zwiera blaszki i daje sygnał że mało, jak więcej płynu jest to boja pływa i nie zwiera blaszek
Co do tego informatora o wymienia płynu hamulcowego sam chętnie się dowiem.
Wysłany: Czw Mar 22, 2012 08:28 [R75] Kontrolki deski rozdzielczej
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
jak w temacie.nie dzialaja mi wszystkie kontrolki na desce np migacze chociaz dzialaja na zewnatrz nie sygnalizuja tego wewnatrz,kontrolka dlugich swiatel CO TO MOZE BYC DZIEKI!ZAPOMNIALEM DODAC ZE NA TESCIE LICZNIKA DZIALAJA WSZYSTKIE KONTROLKI!!
Ostatnio zmieniony przez apples Pią Mar 23, 2012 08:19, w całości zmieniany 1 raz
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Trzeba zegary wyjąć niestety ale to nie jest kłopotliwa sprawa
MG TF 160 srebrny pocisk
dzisiaj wymontowalem zegary i wszystkie kostki podlaczone sa prawidlowo ale nadal nie swieca migacze,jakas rada was?
ale czy styki prawidłowo stykają?
MG TF 160 srebrny pocisk
Witam koledzy.
Mam problem z testem zegarów...nie działa
Po uruchomieniu silnika wszystko pracuje jak należy. Test wykonuję zgodnie z instrukcją podaną na forum.
Z góry dziękuję za pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum