Witam
Mam mały problem. Sprawa dotyczy "zegarów" nawiewu (element JFE10015-chyba). Takie coś, tylko czarne: http://cgi.ebay.co.uk/ROV...=item1e593ef1a2
Strasznie się na tym złuszczył lakier, miejscami poodpadał, są bąble i ogólnie wygląda to...nieestetycznie. Próbowałem to kupić (bo występuje jako część zamienna), jednak panowie w serwisie tylko wzruszyli ramionami na pytanie co to i za ile sprowadzą...Więc wziąłem się za samodzielną reanimację- przejechałem delikatnie lakierem do plastików i wygląda ok- problemem jest to, że lakier jest nieprzezroczysty- zupełnie Czy ktoś wie skąd i za ile można takowy element kupić/sprowadzić? Wszędzie są tylko "tuningowane" białe, a mi podoba się jak było- na czarno.
pozdrawiam
h.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 27, 2009 22:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kup sobie używany panel nawiewu nawet od starszych modeli i będzie pasował:) Sam to przerabiałem. Dobra uzywka a nie jakieś tandetne naklejki. Tylko nie od anglika bo tam wszystko jest na odwrót Jakbyś miał jakieś pytania to pisz chetnie pomoge!P.S. mam taki czarny bo ja założyłem sobie panel imitujący drewno:) Jkabyś chciał to pisz dogadamy się
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum