No wybacz apples, ale za to zdanie to
Powinno się pisać Kierownik budowy
A co do kolegi (jak jest) może niech spróbuje wrzucić swój dokładny namiar, może będzie ktoś blisko???
Wysłany: Sob Lis 28, 2009 21:17
dzięki za wszystko dałem rady jednak bezpiecznik wypalił sie bo jakiś matoł założył 15 a ma byc 30 jak kolega pisał auto mam od 5 mies i nie mam jeszcze opanowane wszystko ale jeszcze raz za wszelką pomoc sory za błedy pisałem szybko .
_________________ jogi831 a chciałem audi a6 a jest rover75
Wysłany: Sob Lis 28, 2009 22:14
My też nie mamy wszystkiego opanowanego. Za komputera jest łatwiej niż podczas defektu na trasie. Po to jest forum, RAVE, instrukcja obsługi itp. Dobrze że się udało samemu, a nie trafiłeś do jakiegoś "mechaniora" który skroiłby na parę stów, a na koniec rozłożył ręce.
dzięki za wszystko dałem rady jednak bezpiecznik wypalił sie bo jakiś matoł założył 15 a ma byc 30 jak kolega pisał auto mam od 5 mies i nie mam jeszcze opanowane wszystko ale jeszcze raz za wszelką pomoc sory za błedy pisałem szybko .
Super że się udało ruszyć!!. Nie ma chyba gorszej rzeczy niż czekać aż weekend się skończy aby móc kupić jakąś pierdołę, która siadła w trasie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum