Wysłany: Sob Lis 28, 2009 22:03 [MG ZT] Problem z nastrojeniem telewizji
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 2004
[MG ZT '04] problem z nastrojeniem telewizji
Witam,
Mam problem z nastrojeniem telewzji w mg zt. gdy wybieram search (oczywiscie na postoju) nie znajdue mi zadnej stacji (cały czas czarny ekran). probowałem w roznych punktach 'bogatej' w rózne syganały Warszawy i nic.
Czy ktos moze pomoc ?
Dzieki i Pozdrawiam, Piotrek
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Gru 05, 2010 11:46, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 28, 2009 22:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
1. Sprawdź jaki masz wybrany region (zakres częstotliwości) - u mnie działa któryś PAL jeden z ostatnich na liście
2. Może masz problem z wzmacniaczem (na tylnym słupku) lub przewodem antenowym
1/ sprawdzałem PAL dla Polski i wegier. Czy sa jakies lepsze 'źródła' ?
2/ co dokładnie sprawdzić ?
dzieki
[ Dodano: Nie Lis 29, 2009 09:19 ]
Sprawdziłem w innych źródłach i dl aniektórych czarny ekran zmienia sie w śnieżenie, ale nadal nie wyszukuje zadnej stacji
Sprawdzę u siebie jakie mam dokładnie ustawienia i napiszę. Ale i tak nie ma szału z jakością sygnału. Jak dla mnie to totalnie zbędny gadget którego użyłem kilka razy jak kupiłem roverka.
witam jestem swiezym posiadaczem rovera75 i problem mam z tv probowalem roznych nastaw regionow search nie moze znalesc zadnej stacji dodam ze na niektorych zatrzymuje sie i slychac tylko szum i na ekranie pojawia sie raz jasna raz ciemna z paskami strona czy moglby mi ktos pomoz z gory dziekuje pozdro grzegorz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum