Mój pilot dało się odratować... Koszt naprawy i ponownego zaprogramowania wyniósł mnie 300 złociszy. Nie jest źle. U mnie w Łodzi w serwisie Rovera powiedzieli mi że nowy pilot kosztuje 300 zeta plus programowanie 160.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 18:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
aktualnie wyciągnąłem komputer , oddałem komputer wraz z kluczykiem do gościa. powiedział że mi to zrobi + coś jeszcze trzeba pogrzebać przy kablach jakiś . immo ma działac. zobaczymy .
_________________ pie*rzyć wyglad , auto ma zapier*dalać
Ale najtanszy sposob to jechac do dilera i za moze jakies 100 zl podlaczy ci samochod do kompa i zczyta dla ciebie te 4 cyfry i wprowadzi kod w drzwi jak mialem taka sytuacje 2 dni temu tyle ze ja mieszkam w anglii:)na 1oo% pomoze:):)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum