Wysłany: Pon Lis 30, 2009 17:47
Miałem tylko halogen. Okazało się że miał lekko pękniętą obudowę. Wysuszyłem, miejsce pęknięcia zalałem Super GLUE i mam spokój. Wyciągnij go i zobacz, może też pęknięta obudowa bo jakiś osiłek wcześniej go wkładał tak jak u mnie.
Wysłany: Pon Lis 30, 2009 18:03
Przy tej pogodzie suszarką, tylko nie przesadź z temperaturą. Ja robiłem jak było gorąco, więc wyschło od słońca. Zrób to nawet w kliku etapach. Podsusz, odczekaj trochę i ponownie. Tak by mogło wszystko odparować.
Wysłany: Pon Lis 30, 2009 18:11
Jak znajdziesz pęknięcie polej Super GLUE i na pewno będzie trzymać. U mnie trzyma od lata i 0 zaparowania. Szukaj bardziej rysy, podczas suszenia powinno być widać. Może jakiejś gumy też brakuje, ale to już sam musisz obadać bo w instrukcji nie znalazłem jak rozebrać, a sam nie rozbierałem.
kurde u mnie też rozszczelnił sie prawy przedni (po lifcie) i ten boczny ,wziołem do domu umyłem na kaloryfer i wszystkie łączenia krolelką jakoś czyma pęknięć nie widziałem
kurde u mnie też rozszczelnił sie prawy przedni (po lifcie) i ten boczny ,wziołem do domu umyłem na kaloryfer i wszystkie łączenia krolelką jakoś czyma pęknięć nie widziałem
U mnie też prawy Jutro tym się zajmę. Wnerwia mnie to.
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
witam poruszę temat mam podobny problem oznaki wilgoci dostają mi się do kierunkowskazu lewego na przednim zderzaku, teraz na pierwszy rzut oka nie jest uszkodzony i chciałbym go zdemontować i sprawdzić co i jak i go uszczelnić, pytanie jak go wymontować? wersja po lifcie nie chciałbym nic połamać gdyż przeraziłem się widząc na allegro taki kierunkowskaz za 180zł http://allegro.pl/kierunk...1776584329.html
[ Dodano: Sob Sie 20, 2011 18:10 ]
wymontowałem było to dziecinne proste, obecnie kleje go Pattexem bo jest lekko pęknięty;) ale zamówię na ebay uk bo takie kierunkowskazy nowe po lifce są w UK stosunkowo tanie 7 funtów i jest duży wybór porównując cenę w Polsce 180zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum