Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam. Mam kurcze problem i nie chcę żeby stąło się coś poważniejszego minowicie od kilku dni kiedy nie pójde na parking to mam czarna plame pod samochodem patrzyłem poziom oleju w silniku nic nie ubyło ale zajżałem pod samochód i zobaczyłem ze koło skrzyni jest mokro i nie wiem co mam zrobic???
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Lut 07, 2011 23:41, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 03, 2009 19:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jedyne plamy pod autem pomimo nie znikania płynów kojarze od klimy, ale czy w takie zimne dni też jest to zjawisko tego nie wiem. No i to wtedy woda zwykła skroplona cieknie
Hej skoro ubyło z wspomagania to może jest wyciek z maglownicy, która znajduje się nad skrzynią i po prostu olej ścieka po skrzyni i wygląda to tak jakby skrzynia miała wyciek.
Jak odpalasz auto to nie słyszysz jakichś dziwnych dźwięków, jakby głośna praca układu hydraulicznego?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum