Kto bedzie, a kogo nie bedzie?
Jacys nowi do zmotywowania?
Ode mnie:
Bede razem z bielusienkimi jak snieg kieruneczkami dla Tricky`ego!
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 04, 2009 14:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Mam caly stroj Mikolaja kupiony w biedronce (13.99zl), ale dziala!
[ Dodano: Pią Gru 04, 2009 16:47 ]
W sumie i tak woze go w bagazniku, wiec....
a najlepsze jest jak czasami zakladam sama brode i czapke i sobie jezdze po miescie.....ludzie fajne miny maja
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Czumulumgma, no zapraszamy zdecydowanie. Im wiecej swiezakow tym lepiej
Wysłany: Nie Gru 06, 2009 13:46
Jak mi się uda to się Vołoviną pojawię na troszkę... Cały czas się wybrać nie mogę choć w stolicy już tyle czasu przebywam...
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
sylwekzar [Usunięty]
Wysłany: Nie Gru 06, 2009 14:12
Z chęcią bym przyjechał pochwalić się nowym nabytkiem ale wczoraj strzelił mi pasek i nie mam ładowania akumulatora może bym dojechał na samym aku ale nie wiem czy bym już dał radę wrócić Chyba że ktoś się zadeklaruje z założeniem nieszczęsnego paska to z przyjemnością się stawię
[quote="Raptile"]sylwekzar, Pasek to chyba nie problem zalozyc ?
Są ludzie którzy potrzebują pomocy przy malowaniu mieszkania, wymianie rur, naprawie komputera itp. ( akurat do nich się nie zaliczam ) i są ludzie którzy nie mają pojęcia o wymianie paska do których z przykrością muszę się zaliczyć
A ja nie wzialem kamery, aparatu i statywu. Nie wroce po nie do domu, bo Violka tylko na to czeka, zeby zamknac drzwi i polknac kluczyk, aby nie wypuscic mnie na spot.
Przyjade, jesli w ogole ok. godziny 21:30 - 22:00.
Pogadamy chwile, wypijemy po 2 tigerki i ja spadam, bo ostatnio zaminielem noc z dniem
Praucje do 4:00 - 5:00, spie do 9:00... Violka chce mnie wyrzucic z domu bo najwiecej czasu poswiecam laptopowi. W dodatku dzisiaj sa mikolajaki, a ja nie zdarzylem z prezenetem dla niej no i klops po calosci
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
ja tez pod znakiem zapytania, bo jestem jeszcze w krk , ale to pikus, tylko wczoraj byl trudny wieczor nie wiem czy dam rade wystac jeszcze na parkingu po nocy...
zalezy jak sie dorga ulozy, ale boje sie ze bedzie mgliscie i slisko O_o wiec predkosci patrolowe.... = powrot w nocy
zobaczymy daje szansy 50-50
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum