Wysłany: Pon Gru 07, 2009 23:11 Router Linksys WRT54G2 : Jak odsykac hasło do WiFI
Witam,
być może wyda wam się to banalne ale dla mnie to jest jakaś masakra.
Mam w domu net od AsterCity. Podłączyłem sobie rok temu router , żeby mieć w domu internet bezprzewodowy. Sieć wyglądała tak ,że miałem stacjonarny komp z inernetem na kablu + laptop z WiFi.
Komputer stacjonarny poszedł do lamusa a w laptopie został zainstalowany nowy system ( Windows7 ).
Problem w tym ,że teraz nie mogę połączyć się z laptopa z moim netem bezprzewodowym , ponieważ za cholerę nie pamiętam hasła.
Laptopa mam podpietego przez kabel ale szlag mnie już trafia.
Pytanie do speców Jak mogę odzyskać hasło od mojego routera ?
Dzięki z góry i proszę o pomoc.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 23:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie masz czasem standardowego administrator, admin itp? Jesli nie pozostaje restet ale utracisz wszystkie ustawienia routera i trzeba będzie wklepywać od nowa...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Możliwe , że mam standardowe ustawienia ale skąd mam znać standardowe hasło?
Reset wole uniknąć bo pamiętam , że pół nocy siedziałem , żeby to poustawiać a nie znam się kompletnie na tym. Trzeba było wpisywać jakieś MACi i inne takie co kompletnie nie wiedziałem o co chodzi.
Reset wole uniknąć bo pamiętam , że pół nocy siedziałem , żeby to poustawiać a nie znam się kompletnie na tym. Trzeba było wpisywać jakieś MACi i inne takie co kompletnie nie wiedziałem o co chodzi
Proponuje zmienic te hasła admina i nr bramki dostepowej na mniej standardowy.
Poza tym to na prawdę to nie takie trudne. 15min max
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum