Witam , mam ostatnio problem z woda w samochodzie , dosc duza ilosc pojawia sie na miejscu za kierowca pod nogami , czy mozliwe jest aby ta woda dostawala sie przez rurki wentylacyjne ?
Ostatnio zmieniony przez Brt Czw Gru 10, 2009 19:02, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 10, 2009 18:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tu koledze nie pomogę ja miałem wodę w bagażniku a dostawała się przez drobne szczelinki w uszczelniaczu między składaniami części karoserii. A czy autko ma szyberdach ?
Tu koledze nie pomogę ja miałem wodę w bagażniku a dostawała się przez drobne szczelinki w uszczelniaczu między składaniami części karoserii. A czy autko ma szyberdach ?
tak auto ma szyberdach , ale mysle ze to nie przez podszybie bo woda jest z tylu i jest to mokra plama a nie widac zrodla wycieku przetestowalem rurki wkladajac reczniki jednorazowe do rurek i wyciaglem je suche wiec to nie przez to , mozliwe ze dziurka w podwoziu albo cos ,jak nie znajde od dolu nic to bede zmuszony rozsciac wykladzine
miro20, po mojemu sa dwie opcje! 1: przweody wentylacyjne idace pod siedzeniem (o ile takie sa w R200 bo w R400 sa) albo 2 :masz dziure w podwoziu, rdza metal zżarla, jezdzisz po kaluzach, i dywan nabiera wody!
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Witam, ja wlasnie wywalilem caly srodek i jezdzilem nim przez pare dni.Okazalo sie ze woda walila spod korkow w podlodze,wydlubalem dalem nowy silikon i jest ok.Troche rozkrecania ale warto...
A czy kolega ma klime w swoim roverku? Mialem tak w swoim 400 ale latem pod schowkiem z przodu u pasazera jest parownik do klimy i od niego jest wyprowadzony wezyk na zewnatrz ktory odprowadza skraplana pare... mi on spadl i kiedy jezdzilem na klimie to chwila moment i pod nogami bajorko ale to w 420 itd nie wiem jak w 220sdi niektorzy jezdza zima na klimie aby szybciej odparowalo wnetrze auta... taka tylko moja sugestia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum