Do znających się na rzeczy:
Na bank będę chciał wgrać do niej Automapę. Tylko nie wiem co wybrać: Mio Moov M300 czy LARK 35.7. Czekam na konkretne argumenty
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 13, 2009 15:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
erjot86, ja mam mio moov 360 ale on ma przekątną 4,3cala.
bardzo fajny sprzęt działa bez problemu nie zawiesza się jest w miarę szybki. No a co najważniejsze sprzęt markowy.
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Nie Gru 13, 2009 15:59
Ja mogę polecić mio moov 200, bez problemu współpracuje z Automapą i nie tylko. Z tego co wiem niektóre egzemplarze Larka nie bardzo chcą współpracować z tą mapą, ale zdarza się to sporadycznie.
z ciekawości ... łaj Moze niewiele, ale mnie po do i z berlina bezbłędnie poprowadziła patrzyłem tez na trase do Włoch i Chorwacji i policzyła ... pokazała bez problemu ...
Nie piszę że Automapa w EU nie zaprowadzi. Zaprowadzi.. Tylko jak? Z autopsji wiem że zwykłe MioMap ma lepszą EU. Jeszcze ciekawsza Europa to TomTom i iGo8.
Czemu nie Automapa? Bo nie!! Brak pełnych danych teleadresowych. W Belgii w miastach nie pokazuje wszystkich ulic. Holandia podobnie. Na sprzęcie z softem TomToma dokładność większa o dobre 40%, więcej ulic i numeracji..... Testowane!!
Na Europę są inne lepsze. Polska Automapy jest OK.
_________________ -Nigdy nie rozmawiaj z idiotą.
Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.-
hvil [Usunięty]
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 00:44
ja tam używam ori Garmina z mapami całej europy i dodatkowo z oddzielna dokupiona mapa polski i nigdy i w żadnym kraju mnie niezawiódł:-) ale polske wole jeździć na tej oddzielnej mapie polski niż na europejskiej:-)
mam jeszcze jedno laikowe pytanie bo nie wiem czy dobrze rozumiem. Czy to znaczy że w urządzeniu można mieć wgrane 2 mapy jednocześnie i przełączać sobie z jednej na drugą?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 14:27
Nawet wiecej, ja w odblokowanym mio 200 mam orginalna MioMap + Automape i iGO na karcie. Wystarczy stuknac w odpowiednia ikonke i wybrana mapa dziala .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum