Wysłany: Nie Gru 13, 2009 22:28 [R600] Kontrolka SRS !!
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
witam wszystkich chętnych pomóc. nabyłem r600 i pali mu się w zegarach kontrolka srs. poprzednik powiedział, że to kwestia skasowania na kompie. brałem na to poprawkę, ale jednak poduchy są, a dowiedziałem się przy okazji od mechaniora, iż mogła spaść podczas jazdy klema i dlatego może się świecić ten błąd. no i to rozwiało wątpliwości co do teorii poprzedniego właściciela, bo mi spadła, więc prawdopodobnie jemu także, stąd ten błąd. ale wracając do sedna sprawy. czy ktoś wie, kojarzy jak można to zrobić domowym sposobem, jakimś patentem skasować ten błąd?! bo o co chodzi.. chodzi o to, że podjechałem do elektryka, podłączył mojego roverka na kompa, i oprogramowanie pozwoliło mu się tylko połączyć z abs i silnikiem.. na szczęście tam wszystko git. albo może zna ktoś w szczecinie elektryka, który ma na full wypasie jakiś program do podłączanie się do r600 <sdi> !?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Lut 07, 2011 22:37, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 13, 2009 22:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum