Wysłany: Wto Gru 15, 2009 11:10 [R75] WEBASTO gdzie sprawdzić????
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Witam gdzie w okolicach Wrocławia mozna sprawdzic czy webasto dziala??? a drugie pytanie gdzie mozna w okolicach Wrocławia zamontowac sterownik webasta do kabiny aby bylo ogrzewanie postojowe srodka a nie tylko silnika???? Prosze o jaka informacje./
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Gru 04, 2010 20:19, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 11:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tutek [Usunięty]
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 18:42
Webasto załacza się w temp. poniżej 5'C przy dzisiejszej temp. powietza wystarczy że zapalisz silnik i po chwili go zgasisz, webasto powinno chodzić jeszcze przez jakiś czas usłyszysz bzyczenie w okolicy akumulatora to znaczy że działa. Jeśli chodzi o sterownik to nie mam pojęcia ,jeśli to możliwe to też bym takie coś założył
Znam, ale nie w Twojej okolicy, tam gdzie ja mieszkam jest jeden magik, który powiedział, że zrobił by takie przeróbki, ale on nigdy nie ma czasu i straszny maruda. Ale jak chcesz to próbuj, jak chcesz to mogę dać Ci do niego numer na priwa. On mieszka w okolicach Sokołowa Podlaskiego.
uuuuuuuu to kawal drogi nie bedzie mi sie chcialo jechac taki kawal. zreszta u mnie tez sa firmy ktore to zrobia wlasnie jutro jedna da mi odpowiedz co i za ile
kris-tofer - A jak siebie ceni Ja akurat z Siedlec jestem, mam coś z webasto bo się nie załącza, no i przydało by się naprawić. Tylko nie wiem za bardzo gdzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum