E tam straszny.... Bez przesady....
Jak masz 2Gb pamięci i mapę całej europy to masz jeszcze sporo wolnego miejsca. Dodatkowa Polska wejdzie.
Do niektórych urządzeń można dolutować slot karty. Tak było z niektórymi TomTomami.
_________________ -Nigdy nie rozmawiaj z idiotą.
Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.-
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 19:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
hvil [Usunięty]
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 22:00
karta przydaje sie jak ktos uzywa lewych map bywa ze funkcjonariusze prawa to sprawdzaja jak masz na karcie zwijasz ja nim policjant podejdzie i spokoj. Ja mam w garminie i slot i dysk i obie mapy mam na dysku niema problemu z dograniem i przelaczaniem sie jedyny bug to to ze niemoge dwoch map miec na raz wlaczonych:-) podobno w nowszych (ja mam z przed poltorej roku) garminach to usunieto i jak masz wgrana mape europy i dodatkowo oddzielna polska to sam sie przelacza na ta barziej szczgolowa. U mnie trrzeba recznie podac z ktorej chce korzystac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum