Witam,
Potrzebuję zakupić dywaniki gumowe do mojego R45 '01. Niestety na Allegro znalazłem tylko do różnych modeli z serii 400, do 45 nie znalazłem wcale. Powiedzcie mi proszę, czy od któregoś modelu z serii 400 są takie same jak do 45 ?
Proszę o pilną odpowiedź.
_________________ Pozdrawiam,
edzio123
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 20, 2009 17:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Sorka zapomniałem dopisać, że zależy mi na korytkowych i oczywiście nie za taką cenę, na innych aukcjach są do serii 400 za 50-60zł. 150zł to moim zdaniem sporo za dużo jak na dywaniki.
Uwaga, te są RHD czyli do "anglika". Zapytaj na www.tomateam.pl (zadzwoń do Tomiego), może będzie miał, na stronie ma podane tylko tył, ale warto z nim pogadać. Między r400 a r45 nie będzie różnic jeśli chodzi o dywaniki.
[ Dodano: Pią Lis 20, 2009 18:05 ]
edzio123 napisał/a:
Sorka zapomniałem dopisać, że zależy mi na korytkowych i oczywiście nie za taką cenę, na innych aukcjach są do serii 400 za 50-60zł. 150zł to moim zdaniem sporo za dużo jak na dywaniki.
Ostatnio w Realu znalazłem fajne uniwersalne dywaniki które IMO dosyć dobrze pasują do mojego Roverka (mam na myśli przód, na tył są za małe). Koszt 42 zł.
Pomógł: 55 razy Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 1110 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Lis 20, 2009 20:11
Ja już od ponad roku mam dokładnie takie LINK
Korytka wykonane z grubej, mięsistej gumy. Pasują idealnie i sprawują się bardzo dobrze - nadal wyglądają jak nowe
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 55 razy Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 1110 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 12:46
Będą pasować na 100%. Jedyna rzecz, która przeszkadza to kawałek gumy, osłaniający miejsce na lewą stopę. Na początku się podwija, ale można go podkleić, albo poczekać, aż sam odpadnie (u mnie odpadł w sobotę) Już grubo ponad rok, odkąd mam te dywaniki, a po umyciu nadal wyglądają jak pierwszego dnia po zakupie. Myślę, że będziesz zadowolony
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 47 razy Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 1080 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Sro Gru 16, 2009 06:57
Mixtated napisał/a:
Ja już od ponad roku mam dokładnie takie LINK
Też mam takie, ogólnie spoko tylko od strony pasażera są jakby ciutke za szerokie i się lekko wygina na guma, a że praktycznie jeżdżę sam więc mi to nie przeszkadza.
_________________ Był --> Rover 400 1.6 LPG 1999
Jest --> Audi A4 Avant 1.8T LPG 1999
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum