Witam, mam taki problem, że dmuchawa nie dmucha ciepłem zawsze po 5-10 min stania/jechania było już ciepło (zeszła zima i początek tej) a teraz od 2 dni po 25 min zaczyna LEKKO letnim powietrzem dmuchać.. okropnie sie jeździ zimno w nogi i w ogóle.. co to może być? Nagrzewnica? Termostat?
Przyznam się bez bicia, że dolewałem 3x uszczelniacz do chłodnicy bo coś ciekło możliwe, że cos się zaklajstrowało?
Ogólnie auto nabiera temperatury szybko zwyczajnie i normalnie żadnych odchyleń nie ma.
Płyn w chłodnicy jest 1cm nad minimum więc wszystko gra jakieś pomysły?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 17, 2009 14:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
zaworek masz przy ścianie grodziowej .. na środku mniej więcej ... linka do niego dochodzi, i jak przekręcasz pokrętło ciepłe/zimne to powinna sie przy zaworku przesuwać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum