Witajcie pewno kto ma być to będzie . Moje pytanie czy jakiś R200 był by tak życzliwy i pożyczył mi na chwile na spocie swoje przednie koła ? Musze sprawdzić czy to wina moich opon czy coś sie psuje z autem I czy jakiś Makgajwer pomogł by mi sprawdzić świece bo niewiem czy mam sprawne ?. Pozdro Przymarźnięta Żaba
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Gru 19, 2009 18:21, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 18, 2009 21:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Perez, , Podwijają sie strasznie opony( chyba) przy skręcie wcześniej tego nie było A co do świec to cieżko pali musze sprawdzić swiece i wiem ze aku do wymiany
przy takiej temperaturze to chyba dlugo nie damy rady wytrzymac..
proponowala bym, zeby isc gdzies usiasc w cieplym miejscu a nie marznac.. kiedys bylismy w kinobarze- moze tam?
Proponuję tak czy siak zebrać się w większą grupę (poczekać np. do 21.00) i później przenieść się do grzanego lokalu...
mixiu a nie łatwiej (i przedewszystkim cieple)j będzie odrazu w kinobarze sie spotkać zamiast najpierw marznąć godzinę? jak będzie na dworzu tak jak dzisiaj to nam dupy odmrozi
_________________ Roverek 216 coupe - piękna ta bestia
Dlatego proponowałem wcześniej umówić się na parkingu i podjąć decyzję co robimy dalej. Nie koniecznie musimy przecież iść do kinobaru. Można pojechać poślizgnąć się nieco i później gdzieś do lokalu
Bardziej boję się o mojego emdżika, niż o odmrożenie własnej dupy. Niedawno odebrałem auto ze SPA (parking podziemny Tesco) i trochę przegoniłem po okolicy. Mam nadzieję, że nie będzie jutro scen z zamarzniętym paliwem
a własnie ze bada sceny! nam kobietom jest zimno! nie widziales jak paulina siedziala tydzien temu w samochodzie bo marzła?! marianowej tez bylo zimno, asi i mi tez! a wy tam sobie dłubiecie pod maską i sie cieszycie a my tez jestesmy klubowiczkami i raz może być po naszemu!
_________________ Roverek 216 coupe - piękna ta bestia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum