Wysłany: Pią Gru 18, 2009 10:16
A pamięta ktoś z Was chipsy o kształcie pizzy, hamburgera i hot doga ? Miały bardzo pyszny smak tychże fast foodów, były poprostu !@!$#**te. Ojj ile bym dał, żeby dziś zjeść jedną paczkę tych chipsów o smaku hot doga Prawdopodobnie były one produkcji Chio, ale już nie pamiętam. Lata gdzieś 99 lub 01, nie pamiętam już dokładnie.
Konix, sprobowalem jesc i nie smakuje najlepiej.
Na poczatku poczulem smak gumy TURBO z dawnych lat, ale juz po chwili czulem sie jakbym gryzl gumke myszke. Stala sie strasznie krucha i wogule nie gumowata.
W chwili wolnego czasu zrobie zdjecie, bo Pan wyslal mi jeszcze to wszystko w gustownym pudelku z "epoki".
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Na poczatku poczulem smak gumy TURBO z dawnych lat
MaReK napisał/a:
Liczy sie ten smak
Jeśliby któryś z Was kiedykolwiek jeszcze widział aukcję TURBO nie po terminie, to bardzo proszę; dajcie znać na Forum - ja choruję na to i ubolewam, że daleko mieszkam od Ciebie Perez - podjechałbym po 1 gumę Turbo, ale nie aż tak daleko
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Mayson, w ramach Swiat moge Ci wyslac listem kilka. Daj adres do przesylki na PW.
kolka161, to juz chyba bylo pare postow wczesniej.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
a mi zawsze najbardziej smakowała guma Donald- początkowo dostawałam je od sąsiadów mających rodzinę za granicą, później jak już można było kupić i u nas to raz na jakiś czas wyprosiłam kasę od rodziców...
a poza tym gumy kulki... mmmmm
a z "nowszych" czasów to pamiętam takie lizaki w kształcie stopki z posypką, w której się je maczało i ta posypka "strzelała" w buzi, tak samo strzelająca guma do żucia
te produkty przypomniały mi się dzisiaj jak zjadłam cukierka czekoladowego z takim strzelającym nadzieniem o smaku truskawkowym
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Mayson, najwyżej Cie przeczyści a podobno sraczka raz na jakiś czas jest zbawienna dla organizmu
Co do gumy Donald to pamiętam jak ciotka przyniosła jedną i dzieliła ją na 3 części, dla mnie, siostry i kuzynki.
W podstawówce zażeraliśmy się jeszcze "dmuchanym ryżem". Był zwykły i kolorowy...
A dodatkowo, kupując cukierki "krówki" można było zrobić "szyszki".
Rozpuszczało się te krówki w garnku, dosypywało dmuchanego ryżu i formowało tzw. szyszki.
Po ostygnięciu gotowe do jedzenia...
Ojej! Ale jestem rozczarowany tym co nabyl perez
Nastawilem sie na ten morelowy smaczek, na te histroyjki, a tu taki zonk.
Po pierwsze guma jest innego ksztaltu. Jest krotsza.
Historyjki sa nowoczesne. Nowe zdjecia, nowe fury - np. Bugatti Veyron
A sam smak... gowno jakich malo. I jeszcze te ruskie napisy na opakowaniu
Gosc co to sprzedaje powinien dostac negatywa.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum