Wysłany: Nie Gru 20, 2009 07:28 [R75] Duża navi - nie działa...
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 1999
Witam
Mam pytanko a propos jednej z dwóch (poza czujnikami parkowania...) rzeczy, które jeszcze w moim autku nie działają Chodzi otóż o dużą nawigację GPS. Wyświetlacz pokazuje, żebym włożył płytę/alternatywnie: nie pokazuje mi w ogóle aktywnej opcji navi, tymczasem w bagażniku zero palących się kontrolek. Tak, jakby nie było "prundu" tam? No i płyty włożyć się nie da, coś tam blokuje. Szukaliśmy wczoraj na spocie bezpiecznika do navi, ale... kurczę... wie ktoś może, gdzie się to-to schowało?
Z góry dzięki za wszelkie bezcenne uwagi w powyższej kwestii
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Gru 04, 2010 18:49, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 20, 2009 07:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Co do navi to przy takich mrozach czasem nie trybi od razu i musi się zagrzać. U mnie przez ostatnie 3 dni po nocy nie rusza wyświetlacz i navi od razu tylko auto musi się trochę zagrzać. Zeszłej zimy też tak było.
Tak standard... u mnie tak samo. Po jakimś czasie trzeba zresetować stacyjką i jest ok.
Gorzej bo w tym mrozie czytnik płyt w bagażniku nie pracuje dobrze. Wrzucam miejscowość i sprzęt się zawiesza...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum