Wysłany: Wto Gru 22, 2009 21:50 Dla tych co lubią muzykę "zagraną" samochodem :)
Ogólnie jestem innych poglądów muzycznych niż techno, ale to jakoś do gustu mi przypadło ze względu na użyty instrument
Gość robi to niesamowicie. Polecam obejrzeć
http://www.youtube.com/watch?v=LFybwg4wadI
Pozdrawiam, i miłego słuchania!
_________________ Życie, to droga prowadząca do śmierci- im ta droga dłuższa, tym lepiej.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 21:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
luki_pj, Posłuchałbym jednak widze tylko coś takiego:
Http/1.1 Service Unavailable
Wciśnij F5 w przeglądarce, tz. odśwież stronę. Też mi się to raz pojawiło teraz, bo chciałem jeszcze raz obejrzeć.
Być może to problem powstały przez przenoszenie plików z youtube na nowy portal. Z tego co wiem to coś kombinują.
_________________ Życie, to droga prowadząca do śmierci- im ta droga dłuższa, tym lepiej.
Dobre. Czyste techno to może to nie jest ( chyba, że biorąc pod uwagę TECHNikę wykonania ) ale mnie się widzi. Skąd Ci ludzie biorą pomysły na coś takiego Brawo!!
_________________ Nigdy nie jest tak źle, aby nie mogło być gorzej....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum