Temat z cyklu - pokaż siebie, a będziesz pokazany Może i nie jest wyszukany, ale jeśli każdy pokaże swoją ubraną choinkę, to pewno łatwiej wprowadzimy się w świąteczny nastrój
Ja wczoraj walczyłem z sosenką ze zdjęcia, i wyszło jak widać - w takim pokoju to naprawdę już czuć Święta, hehe
[ Dodano: Sro Gru 16, 2009 06:41 ]
Hmmm... temat jakoś nie przoduje w poczytności...
[ Dodano: Sro Gru 16, 2009 06:43 ]
Jeśli wkurzyło Was wiaderko, no to dobra, już owinąłem je papierem do prezentów, ojeju
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 16, 2009 06:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mayson, u nas np jest tradycja, że choinkę ubiera się w Wigilię rano a "rozbiera" w Trzech Króli...
No fakt, w adwent się nie ubiera - tak też sobie myślałem, że po prostu jeszcze choinki w domach nie stoją - co roku ubieramy dzień przed Wigilią, tyle, że w tym roku spędzamy Święta poza domem i przez natłok obowiązków załatwiłem sprawę choinki w tę niedzielę, co zeszła.
-IKS- napisał/a:
no ale Tobie wyszło prześlicznie
Miałem taką nadzieję ubierając ją Dziękuję (a wiaderko już oklejone )
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum