Wysłany: Sob Sty 02, 2010 22:10 Świeradów Zdrój - wyjazd na narty/snowboard - zapisy
Witam;)
Jak co roku w zimie wypadało by poślizgać się na śniegu,
a więc przedstawiam poniżej już zarezerwowaną propozycję wyjazdu:
Termin : 4-7 luty 2009
Miejsce : Ośrodek ALMA 2
http://www.alma2.swieradow.ig.pl/kontakt.htm
Nocleg : 40 zł za osobę bez wyżywienia
Pokoje: dwu osobowe z łazienkami i pełnym wyposażeniem
Wyżywienie : własne bądź śniadanie i obiadokolacja w cenie 30 zl za dzień
Więc poniżej kto chętny i odpowiada mu termin to proszę o wpisywanie się.
Pozdrawiam
1. Tommyyogi
_________________ R.I.P Historia Rovera zakończona i nigdy więcej nie chcę jej powtarzać.
RoVeR 416 Si '96
Ostatnio zmieniony przez thef Sob Sty 16, 2010 22:53, w całości zmieniany 4 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 22:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
xROnx+Iza
Mam kumpla w robocie który ma brata ktory to z kolei ma żone która to z kolei ma ... pensjonat gdzieś w górach z tego co wiem to okolice Karpacza gdzieś tamten rejon. Jutro się dowiem gdzie to i czy są tam jakieś stoki i inne i czy mają miejsca wolne w takich ilościach żeby nas zadowalały. Jutro dam znać. Rozumiem że inteeresuje nas ten temin: 4-7.02 ?
niestety nie. jest jedna lazienka wspolna. ilość pokoi to 3x3 czyli 3pokoje 3osobowe.
Jeślibyśmy się zdecydowali to generalnie cała chata(orócz właścicieli)nasza i łazienki też
wieczorem powinienem dostac fotki jak co i gdzie wygląda(bo str www jeszcze nie maja). Z tego co wiem to jest swiezo wyremontowany bo zakladali ogrzewanie i wogole.
hello zetes, rtworek, nie wiem jak wygląda sprawa z sankami ale myślę ze BRT będzie wiedział bo on już tam w zeszłym roku był. Pozatym sanki juz wyszły z mody teraz możecie spróbować nart.
Pozdrawiam
_________________ R.I.P Historia Rovera zakończona i nigdy więcej nie chcę jej powtarzać.
RoVeR 416 Si '96
Jeśli ktoś ich nie ma. Wogóle nie jest wyposarzony narciarsko. To czy jest tam jakaś wypozyczalnia, jeśli tak to jakie są ceny?
Aha.....jak się korzysta z wypozyczalni, to na godziny czy jest inna forma?
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Na stok na sankach nie wpuszczają niestety ... a chyba jakiejś górki sankowej akurat tam nie ma .... chyba, że coś dorobili .... jeśli chodzi o wypożyczalnię, to jest, koszt ok 25 - 30 PLN za komplet (buty, narty, kije) na cały dzień zazwyczaj. Sam stok również niebardzo się nadaje na taką całkiem początkową naukę .... odcinek górny i dolny są lekko strome ... jedynie na środku jest takie wypłaszczenie, gdzie początkujący mogą pojeździc, ale ... trzeba najpierw tam dojechać .... jeszcze poszperam po necie ... moze wynajdę jakąś oślą łączkę dla początkujących Niestety osobiście znam tylko gondolę i stok narciarski ... okolic kompletnie nie znam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum