rozkręcałem drzwi w 214 class 2, masz kilka śrubek na dole pod półką w drzwiach(na te uważaj bo są jakoś dziwnie założone) chyba 3, masz śrubkę w klamce wew i uchwycie czyli w tym za co łapiesz jak zamykasz drzwi są dwie tylko musisz zdjąć zaślepkę, reszta śrub jest widoczna tylko sprawdź czy wszystkie odkręciłeś
jeszcze poszukaj w szukajce abym nie miał na sumieniu drzwi
rozkręcałem drzwi w 214 class 2, masz kilka śrubek na dole pod półką w drzwiach(na te uważaj bo są jakoś dziwnie założone) chyba 3, masz śrubkę w klamce wew i uchwycie czyli w tym za co łapiesz jak zamykasz drzwi są dwie tylko musisz zdjąć zaślepkę, reszta śrub jest widoczna tylko sprawdź czy wszystkie odkręciłeś
jeszcze poszukaj w szukajce abym nie miał na sumieniu drzwi
dzieki, o to chodziło. Mam nadzieje że na dniach rozwiąże się problem drzwiowy
[ Dodano: Pon Sty 04, 2010 00:11 ]
kasjopea napisał/a:
To ja Ci zaproponuję użycie szukajki, bo już niejeden drzwi rozbierał i to opisywał, no, ale to też wiąże się z czytaniem...
Zapewne ma Pani rację, ale jeśli w szukajce wpisze "zamek" bądź "wkładka" to wyskoczy mi 10 000 postów z tym... co daje jakieś 24h przeglądania...naprawa takiego zamka i rozbiór drzwi to max godzina... a taki RAVE pokazuje dziwne obrazki.... ja liczę na pomoc kogoś KTO rozkręcał niedawno drzwi i w 3 zdaniach mi powie co i jak bez bezsensownej straty czasu pozdrawiam serdecznie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum