Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Witam. Tak jak przypuszczałem (i pisałem tu) pada mi pompka paliwa. Dziś znowu roverek nie chciał odpalić. Kręcił i nic. Walnięcie w pompkę pomogło. Zamiast wydawać jednostajny szum i cyknięcie - trykocze. Szukałem i znalazłem kilka firm i różne ceny, np:
- WRC
- Pierburg
- PWM
- Jakiś zamiennik
Którą byście polecali? Może ktoś z forumowiczów wymieniał i chwali sobie nowy produkt. To proszę o sugestie.
_________________ "Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości" - Albert Einstein
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Gru 02, 2010 00:47, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 15, 2010 22:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pią Sty 15, 2010 23:37
Opcje są dwie, a nawet 3
Jak chcesz mieć spokój i masz kasę kup Pierburg. Jeżeli nie chcesz inwestować kup najtańszą. Za 1 masz 3 tanie zamienniki.
Wychodzę z założenia, że części kupuje się w średniej cenie. Te drogie nie są warte swojej ceny, tanie też (choć czasami jest inaczej), a te średnie - cena adekwatna do jakości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum