dzisiaj rano -20 stopni i zauważyłem że rozruch był dużo lepszy jak się ma dobre paliwo
fakt faktem za 2 razem odpalił ale nie dziwota jak jest tyle mrozu a wcześniej na gorszym paliwie odpalał za 3-4 podejściem przy takiej niskiej temperaturze
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 08:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
zgadzam się z kolegą.. ostatnio byłem w Poznaniu, zalałem tam olejek i nie dość że samochód miał odczuwalnie większą moc to odpalał bez żadnego problemu...
_________________ ach ten roverek.. ciągle trzeba coś przy nim pogrzebać.. :-(
zgadzam się z kolegą.. ostatnio byłem w Poznaniu, zalałem tam olejek i nie dość że samochód miał odczuwalnie większą moc to odpalał bez żadnego problemu...
stacja auchan (tzw. oszołom ) niedaleko autostrady.. był tam też supermarket i jakiś sklep z częściami samochodowymi i serwisem opon.. jak nie kojarzysz gdzie, to postaram się znaleźć na jakimś rachunku nazwę tego sklepu..
[ Dodano: Sob Sty 16, 2010 16:46 ]
paliwko było duużo lepsze niż tutaj w krakowie.. jakiś syf tutaj lejemy..
Pomógł: 16 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 920 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob Sty 16, 2010 19:17
azer napisał/a:
Kojarze, ale na oszołomie i tak nie zamierzam tankować. Mimo wszystko dzieki za info
Ja akurat od jakiegos miesiaca tankuje paliwo wylacznie na jednej stacji - Auchan w Krakowie. Przejechałem jakieś 4000km i subiektywnie uwazam, ze auto pali lepiej niz chociazby z Neste albo Orlen, a juz na 100% nie jest od nich gorsze. Po co przeplacac?
słyszałem ostatnio w radiu, mówili że olej napędowy w zimie powinien być dostarczany "zimowy" na stacje paliwowe. Niestety tak nie jest, hurtownicy dostarczają letni olej, wypowiadali się ludzie za stacji że widać czasami jak się wydziela parafina już podczas dostawy. ale niestety.. wlasciciele to mają gdzies i kasa sie liczy..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum