Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2004
Witam ,potrzebuje waszych sugesti,porad co do czarnej skóry ,mianowicie chodzi o to ze mam jasny srodek i siedzenia z jakiegoś materiału(brzydkiego) pochłaniająego brud ,
,a szczególnie brudzi sie tylnia kanapa jak siedzi tam moja mała córeczka .Mysle o kupnie czarnej skóry
tylko czy bedzie ona jakoś wizualnie wyglądać ?,czy może poczekać za jasną skórą?
może ma ktoś do jasnego srodka czarną skóre to poprosze fotki
za komplet skóry 550zł sterowana el +grzanie myśle ze to nie duzo
Wszystkie komentarze mile widziane
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Gru 01, 2010 23:57, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 23:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pią Sty 15, 2010 00:10
Ja bym poczekał na jasną.
Zauważyłem że starsze modele, tak jak mój, maja trochę inny materiał. Nie jest taki gładki.
hvil [Usunięty]
Wysłany: Pią Sty 15, 2010 00:18
ja mam 2003 rok w skorze czarnej i calkiem ladna z bialymi szwami.
P.s. wychaczyles zestaw z angola czy eu?? Może chciałbyś sprzedać swoj fotel kierowcy o ile ma pelne sterowanie? bo ja nadal mam angielskie niemoge nigdzie dostac nawet innego by przelozyc same mechanizmy:-(
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
hvil [Usunięty]
Wysłany: Pią Sty 15, 2010 18:35
ja mam czarna skore i chce siedzenie kierowcy europejskie by we wszystkich tych plaszczyznach bylo regulowane elektrycznie, moze byc nawet jasne mechanicy mi przleoza do mojego siedzenia:-)
Ja mam jasną skóre i nie zamieniłbym sie na inną w ciemnym kolorze.
Nie wymaga stałej pielęgnacji, prezentuje sie ładnie w jasnym wnętrzu autka.
A jeśli już trzeba by było wykonać "gest" pielęgnacyjny mozna skorzystać z tego: http://forum.mazdaspeed.p...023ec499d50f8d4
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
oglądałem twoją galerie staf, ładnie sie prezentuje jasna skóra,kierownice sobie dokładałeś? bo ma inny odcień drewna chyba
dzwoniłem do jednego gościa i ok 1500zł chce za jasną skóre z angola
koledzy powiedzcie jeszcze mi jedno ,siedzenie angielskie bede miał bez regulacji wysokości ,interesuje mnie w jakiej pozycji ono bedzie ,na dole ,u góry? nawet niepamietam jak jest umnie z siedzeniem u pasażera
P.s. wychaczyles zestaw z angola czy eu?? Może chciałbyś sprzedać swoj fotel kierowcy o ile ma pelne sterowanie? bo ja nadal mam angielskie niemoge nigdzie dostac nawet innego by przelozyc same mechanizmy:-(
Mam ten sam problem ale przez zakupem przymierzyłem się po prostu na fotel pasażera i uznałem że nie bedzie przeszkadzał mi brak regulacji. Dużo aut komisowych z Gniezna ma założone fotele skórzane z angoli.
staf napisał/a:
hvil, jezeli siedzeniem regulowanym zjedziesz najniżej to jaka różnica jest spora? Osobiście lubie nisko siedzieć ,nielubie jak widze maske
Jak zjedziesz najniżej to siedzisz prawie na podłodze. Robi się już za nisko. Ja mam 180cm wzrostu i nie przeszkadza mi brak regulacji. Wręcz jest przyjemnie bo mogę sobie rękę oprzeć na drzwiach (na górze boczku)
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Jak zjedziesz najniżej to siedzisz prawie na podłodze. Robi się już za nisko. Ja mam 180cm wzrostu i nie przeszkadza mi brak regulacji. Wręcz jest przyjemnie bo mogę sobie rękę oprzeć na drzwiach (na górze boczku)
ściemniasz Zukowaty jechałeś moim bez podnoszenia siedzenia z ręką na boczku drzwi a ja mam na sam dół opuszczone. Mam 170cm i lubię leżeć w aucie
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
hvil [Usunięty]
Wysłany: Nie Sty 17, 2010 22:07
dla mnie troche za wysoko w porownanie jak przed przekladka se w anglii nim jezdzilem na siedzeniu kierowcy tym po prawej:-) ale moja pani jest dumna ze w koncu bardziej docenili pasazera a nie kierowce dajac jej pelna regulacje:-D Jak dla mnie na poczatku bylo mi dziwnie za wysoko ale juz sie przyzwyczailem i calkiem wygodnie. Ja tez nisko w mazdzie mam kubelki wrecz do podlogi przykrecane:-D
ściemniasz Zukowaty jechałeś moim bez podnoszenia siedzenia z ręką na boczku drzwi a ja mam na sam dół opuszczone. Mam 170cm i lubię leżeć w aucie
Jak u siebie opuszczę fotel pasażera na sam dół to nie sięgam nawet do góry boczka. Może Ci chodzi że opierałem rękę na tym elemencie za który zamykasz drzwi. Ja mówię o położeniu reki na samej górze przy szybie, tzw. efekt zimnego łokcia Lubie tak jeździć.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
hvil [Usunięty]
Wysłany: Nie Sty 17, 2010 22:22
moze sknerko, mowi o trzymaniu lokcia na tej poleczce w polowie boczka:-D nie przy syzbie:-D
Może Ci chodzi że opierałem rękę na tym elemencie za który zamykasz drzwi. Ja mówię o położeniu reki na samej górze przy szybie, tzw. efekt zimnego łokcia Lubie tak jeździć.
tak chodziło mi o to niżej. Nie podejrzewałem Zukowatego o taki lans no ale on latem bez klimy jeździł
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
hey,no i podkusiłem sie na zakup skóry bezowej z angola za 500zł
ale troche załuje,tyle przerabiania tylnia kanapa o wiele wieksza niz moja po lifcie,naszczescie juz przerobiona (zabawa w tapicera)
teraz chyba przełoze przednie poszycie bo jak dlamnie za wysoko siedze (całą maske widze )
mam pytanko fotel kierowcy(angkik pasażer) podłączyłem tylko pod kostke i śmiga regulacja ,a fotel pasażera (a.kierowcy) po podłączeniu niedziała nic ,wogule jest mniej przewodów doprowadzonych do kostki niż u kierowcy ,czy w tym jest problem ,czy trzeba pociągnąć przewód z fotela kierowcy??
[ Dodano: Sob Sty 30, 2010 21:08 ] Zukowaty, dzieki .niebawiłem sie z kabelkami zmieniłem na manual
[ Dodano: Nie Sty 31, 2010 12:45 ]
kierowcy tak zostawiłem bede przerabiał je żeby troche niżej siedzieć ale elektryka zostaje.
a to już fotel przełażony ,orginalnie był z pamiecią i za dużo zachodu
jak by ktos potrzebował jakieś cześci z tego fotela to oddam za grosze
Siemanko, nie bede zakładał nowego tematu, odświeżę troszkę ten. Pytanie mam czy gdy mam manualne fotele to gdy kupię angola bedę mógł przełożyć same poszycia z angielskich elektrycznych do moich europejskich manualnych bez żadnego problemu (kwestia czy nie bedzie zadnych brzydkich odznaczeń przy rączkach do przesuwania/podnoszenia?? pozdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum