Witam.
Tydzień temu sprzedałem swojego 420SDI i gość do mnie zadzwonił, że zepsuł się mu licznik tz.Jego zdaniem kilometry wskazuje dobrze tylko prędkość zawyża. Co się zepsuło licznik czy impulsator?
Pozdro.
Ostatnio zmieniony przez ruktaf Wto Sty 19, 2010 10:10, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 19, 2010 08:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Wto Sty 19, 2010 10:01
Padł zapewne impulsator.
Moderator thef informuje
ruktaf! Ten temat zostanie usunięty jeśli nie poprawisz jego nazwy.
Na tym forum obowiązują ściśle określone zasady nazewnictwa tematów.
Proszę niezwłocznie zapoznać się z tym tematem
Aby zmienić nazwę tematu, musisz w pierwszym poście użyć funkcji
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Wto Sty 19, 2010 10:40
ruktaf napisał/a:
No ale czemu dobrze wskazuje kilometry
W sumie racja, ale czy licznik cały czas pokazuje tak zawyżoną prędkość? Może występują tylko chwilowe wahnięcia i przekłamania na liczniku kilometrów są niezauważalne? Niech może sprawdzi i oczyści najpierw wtyczkę na impulsatorze.
W trakcie rozmowy powiedziałem mu to samo. Po wyłączeniu kluczyka i po ponownym uruchomieniu na jakiś czas wszystko wraca do normy, to nie dzieje się stale.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum