A dlaczego nie? Kilka osób pisało, że w niedziele by były. Temat cały czas krąży wokół soboty.
Moim skromnym zdaniem,trzeba by w temacie zmienić datę na niedzielną,bo wydaje mi się,że ludzie jak widzą 23 to się zrażają i nawet nie wchodzą w ten temat.Wiadomo jak jest,sporo osób pracuje w soboty i nie każdemu się już chce jeździć na spoty.
Jeśli będzie w niedziele to będę na 100%.O 16 mi pasuje
_________________ Moc jest bogiem,prędkość nałogiem,nitro zabawą,a turbo podstawą...
u mnie w niedziele jest prbolem bo się mogę nie pojawić :(jak nie to można na przyszły tydzień ewentualnie przełóżyć na niedziele możę będzie więcej chętnych?
Witajcie.
Jeśli jutro to może mnie nie być, a jeśli bym się doczołgał swoim to wstyd się pokazać bo dzisiaj ucierpiał na agrafce na Alei Pokoju (dziurwa albo jakiś krawężnik). Szukam pilnie felgi stalowej i muszę przekładkę zimowej zrobić na nową stalówkę. To pikuś ale mam chyba albo zbieżność albo co gorsza drążek kierowniczy do korekty, bo skręciło mi kierownicę o ponad 30 stopni...
Stąd przy okazji moja prośba o pomoc do WAS: co sądzicie o tym punkcie "Feuvert" pod zakopianką? czy dobrze robią tam diagnostykę a jeśli macie jakiś sprawdzony i pewny punkt diagnostyczny ze zbieżnością to pilnie potrzebuję jutro podjechać.
Z góry dzięki.
PS. też byłbym za spotem niedzielnym terminem, dowolny weekend.
Stąd przy okazji moja prośba o pomoc do WAS: co sądzicie o tym punkcie "Feuvert" pod zakopianką? czy dobrze robią tam diagnostykę a jeśli macie jakiś sprawdzony i pewny punkt diagnostyczny ze zbieżnością to pilnie potrzebuję jutro podjechać.
Powiem Ci tak.Kolega jeździ do FeuVert-a i sobie chwali.Tylko że tam często jest tak,że musisz się zapisać na termin,np karzą Ci przyjechać "jutro" na daną godzinę.A spróbuj podjechać kawałek dalej,na Górze Borkowskiej pod kościołem,na światłach skręcasz w lewo i jakieś 200m po lewej stronie jest diagnostyka.Tam się można z nimi "dogadać":)
To ustalmy w końcu coś,w niedzielę o 16 pod Wielką Rurą.Tak?????
[ Dodano: Pią Sty 22, 2010 22:14 ]
HarryVip napisał/a:
To ja też będę na 100% tylko dajcie jakis dokładny namiar (adres) na tego Krokusa.
To jest Bora Komorowskiego 37.
Teraz to się nazywa "Korkus" przedtem był "Geant".
_________________ Moc jest bogiem,prędkość nałogiem,nitro zabawą,a turbo podstawą...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum