w krakowskim sklepie leroy-merlin. Dobry pomysł ale kiepsko to będzie chyba wyglądało
W którym Leroy-merlin
Bo jak kojarzę to są co najmniej dwa.
Na wylotówce z Krakowa na A4, i bodajże w Czyżynach (Centrum Carrefour).
Może będę miał coś czasu to wpadnę zobaczyć Twoje cudo na wystawce. I powiedz od kiedy ma tam stać??
_________________ Życie, to droga prowadząca do śmierci- im ta droga dłuższa, tym lepiej.
Racja filo, nie doczytałem ostatniego posta erjot86, a zacytowałem jedną z jego pierwszych wypowiedzi:) Uznajmy że nie było tego pytania. Przyda się jeszcze info o dokładnej lokalizacji, który to Leroy Merlin.
_________________ Życie, to droga prowadząca do śmierci- im ta droga dłuższa, tym lepiej.
Przyda się jeszcze info o dokładnej lokalizacji, który to Leroy Merlin.
Też było napisane ale raczej w formie do odszyfrowania
Chodzi o Leroy'a przy trasie 79 jak się na Zabierzów od Krakowa jedzie, na przeciwko wlotu na A4...
fotki będą na bank obiecuję
a dzięki uprzejmości koleżanki TUŃKI mam naklejki również na przednią rejestrację
autko wymyte na myjni BP za 6zł i dopieszczone na miejscu. szkoda tylko że stoi na standardowych alu z zimówkami, na lato mam zayebiaszcze toyo z fajniejszymi felami.
zdjęcia może jutro wieczorem
pochwalę się na pewno
[ Dodano: Sro Sty 27, 2010 17:30 ]
foty:
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
dziś go już odebrałem. po prawie 4 tyg odpalił bez problemu. troszkę oponki mu "zjajowaciały" ale po 15km już się wyrównały. przez pierwszych kilka km wydawał mi się troszkę zmulony ale jak go podgoniłem to wszystko wróciło do normy. jestem happy że znowu go mam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum