Wysłany: Pon Sty 25, 2010 19:36 [ R200 98r 1.4 16V ] światła przeciwmgielne przednie PROBLEM
Witam. mam pewien problem w istocie nie mogę znaleść włonczynika do świateł przeciwmgielnych przednich nie wiem jak się je załącza się itd więc mam prośbę o podanie info gdzie powinien znajdować się przełącznika albo w jaki sposób światłą się załancza z góry dziękuje za pomoc
_________________ koniu
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 25, 2010 19:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dzięki wielkie za info ale z tego co przed chwilką patrzyłem sa tylko dwa przyciski w tym miejscu awaryjny i przeciwmgielny tylni pomiędzy nimi jest plastikowa zaślepka;(. Może ktoś przerobił światełka w tym modelu i jakos innaczej się załanczają:( nie mam pojęcia ma ktoś może jakiś pomysł? może wraz z przeciwmgielnym tylnim załanczają się przeciwmgielne przednie?
no własnie a ja w tym miejscu mam zaślepkę a masz może zdjecie z lewej strony kierownicy tam gdzie się znajduje sterowanie do ustawienia poziomu reflektorów bo mam tam jakis przełącznik który włancza mi podsufitke i zmienia po przełoczeniu tego przycisku świecenie diody na mruganie po włonczeniu alarmu czy to jakaś róznica prosze o odp
_________________ koniu
Ostatnio zmieniony przez przekonik Pon Sty 25, 2010 20:11, w całości zmieniany 1 raz
Poprzedni właściel może miał BUM i kupił zderzak z halogenami, a wcześniej tego nie było.
A sprawdź czy spod halogenów wychodzi wtyczka, czy są same H1 bez wtyczki
ok sprawdze to i dam znac co znalazłem może jest tak jak piszesz . było bum i dokupił taki zderzak może jedank było dorabiane i załancza się jakoś innaczej autko jest z włoch więc tam pewnie cuda były robione z nim. aa z tym alarmem że po przełonczeniu włoncznika koło kierownicy zaświeca się podsufitka i zmienia miganie diody na desce że nie świeci tylko mruga
[ Dodano: Wto Sty 26, 2010 18:51 ]
kabelki są i co dalej?? ma ktoś jakiś pomysł? moze sprawdzic zarówki? bezpieczniki? halogeny były chyba dorabiana bo nie ma orginalnego włoncznika
Po lewej stronie kierownicy mam tylko regulację świateł. Wyłącznik lampki z podsufitówki mam właśnie na podsufitówce. A dioda na desce zaczyna mrugać po zamknięciu auta pilotem
aha to juz pewnie wiem do czego jest ten przełoncznik do włanczania świateł przewciwmgielnych prąd jest popbierany z podsufitki i dlatego pewnie gasnie swiatło gdy włanczam na 1 musze sprawdzić czy czasami nie są spalone żarówkik w halogenach no i czt kabelki są ok:) dziki za pomoc;
kurcze i dalej mam problem z tymi swiatłami przeciwmgielnymi obok strerowaniae reflektorami mam dziwny przełoncznik z przełoncznikiem jak do gazu który ma 0 i 1 gdy jest na 0 podsufitka świeci podczas otwierania drzwi a gdy jest na 1 świeci non stop?? oco z tym chodzi?? czy to ma jakiś zwiażek z halogenami ktos kąbinował i wzioł napięcie z podsufitki??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum