Sam to kiedyś chciałem sobie kupić ale jak poczytałem wypowiedzi ludzi z niemieckiego forum ze ich po godzinie jazdy w nocy oczy bolą to zrezygnowałem z tego.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
To po prostu za bardzo o oczy się rzuca. Ładnie to wygląda, ale niestety jest tam za dużo elementów które się świecą a szczególnie w drugiej wersji...
Czasem niektóre rzeczy trzeba z rozsądkiem robić.
Ja bym wolal zrobic aluminiowe tarcze jak w R75 coupe
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Co do tych tarcz z allegro http://www.allegro.pl/ite..._rover_600.html to wzór nr 2 jest ok tylko zastanawia mnie jedno,kuźwa czemu do tej pory nie ma do wyboru innego koloru podświetlenia WTF? Przecież do RH600 taki przyjemny ciepły bursztynowy czy pomarańczowy byłby w sam raz (+ aluramki) i zdrowiej dla oczu a i same tarcze zyskały by uroku i lepiej wyglądały i zapewne lepiej by się sprzedawały bo no kto by takich nie chciał w swoim bolidzie? no większość pewnie by chciała .Jak dla mnie to te Indiglo jeśli nie będzie innego koloru podświetlenia to odpadają,niebieski,seledyn,zielony to sorry nie w RH600,przynajmniej nie w moim.Poza tym duży + za wygląd.
zuber84cool, 1000% racjii, pojawią sie w kolorze fabrycznym to biore razme alu ramkami, bo te twarcze to cos na styl 75. kupisz sobie takie tarcze np seledynowe a reszte podświertlenia masz pomaraczową. myśle że nie jest problem zrobić jak kolor fabryczny. trzeba napisac do producenta to hurtem weźmiemy:)
no wiadomo Mazak że jest wypas, ale jakby był w kolorze roverkowego podświetlenia to nikt z ans nie miałby żadnego ale tylko byśmy się ładnie w kolejeczce ustawili:)
myśle że moze byc problem bo te oczojebne barwy indolgo to jest jakby ich logo. ale zobaczymy. moze akurat
[ Dodano: Pon Kwi 19, 2010 21:25 ]
myślę ze odnowie temat.
napisałem do firmy moman w sprawie tych tarcz. napisałem odnośnie wzoru nr 2 gdyż wg mnie on znacznie bardziej pasuje do naszych roverków. oczywiście napisałem o zmiane koloru oświetlenia. widziałem że pojawiły się również u momana tarcze pod nawiwy! rewelacja! z tym że czionka cyferek jest jak wwe wzorze nr 1 i kolor jest niebieski, jakby był fabryczny REWELKA! od razy bym sobie zafundował taki zestawik oczywiście wraz z alu ramkami.
zobacyzmy co odpiszą. myśle ze zmiana bawry nie będzie wyczynem, jesli dobrze pamietam wystarczy zmienić napięcie jak diodach??? nie linczujcie jeśli źle mówie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum