Te dystanse z aukcji nie będą pasować do R400. Potrzebujesz takie KLIKNIJ. Ja do siebie kupiłem te impregnowane. Można to zrobić samemu. Nie polecam montażu niezabezpieczonych dystansów, bo jak wiadomo pod wpływem temp. i wilgoci mdf pracuje...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 16, 2009 22:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
mixtated orginalnie wchodza max okolo 70mm tak?
o ile glebiej mozna z tymi dystansami??
te dystanse z twojego linku pasuja bez problemu??
jak pozniej z boczkiem?? i orginalnymi maskownicami??
Pomógł: 55 razy Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 1110 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Lut 03, 2010 21:56
borek88, zobacz mój stary wątek - http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=49527. Miałem okazje kupić głębsze głośniki, ale z obawy, że nie wejdą nie kupiłem. Tam podałem dokładne wymiary i wyliczenia.
Dystanse pasują bez problemu, tak samo jak boczek po ich montażu.
Pomógł: 55 razy Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 1110 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Lut 04, 2010 14:03
Jutro zmierzę oryginały i podam Ci wymiar.
EDIT
Głośnik seryjny (przód) ma głębokość całkowitą 60mm, z czego 35mm wchodzi w drzwi (liczone od dystansu głośnika).
Oczywiście zastosowanie dystansu z mdf-u i seryjnego głośnika nie wchodzi w grę, bo będzie za bardzo odstawać i nie wejdzie boczek
[ Dodano: Czw Lut 04, 2010 14:03 ]
BTW, ostatecznie tak głębokie głośniki (jak nie przypasują do przodu), możesz wrzucić na tył. Ja niedawno zakupiłem i montowałem g. Focala AC1 165mm. Grają cudnie, a po wycięciu kołnierza oryginalnych maskownic, wszystko wygląda jak seria
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum