Witam dzis byłem na przeglądzie i wszystko ok ,tylko gosciul mi powiedzial ,zebym wymienil zarowki od kierunkowskazow bo sa białe i chcialem sie zapytac jaki wy macie kolor bo widzialem kilka rowerow 200 i tez mialy biały kolor
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 14:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Sie 2009 Posty: 159 Skąd: Gdynia
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 10:58
Rozumiem, że mówimy o tyle bo przód ma pomarańczowe klosze i tam mogą być białe. z tyłu natomiast klosze są białe i tam powinny być pomarańczowe żaróweczki.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 22 razy Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 508 Skąd: Z Google :)
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 11:38
a ja z przodu wyjolem te pomaranczowe klosze i tez mam srebne zarowki jak kolega mowil, jesli chodzi o tyl powinny byc pomaranczowe , i takie mogly byc zalozone tylko ze starosci oblazly i swieca na bialo
_________________ www.dvhk.eu nowe forum nowe mozliwosci
Pomógł: 22 razy Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 508 Skąd: Z Google :)
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 22:07
ja w poprzednim aucie mialem biale i pan policjatn chcial mi dowo zabrac bo auto nie bylo w pelni sprawne technicznie... kolor ma byc zolty lub jak ktos woli pomaranczowy
_________________ www.dvhk.eu nowe forum nowe mozliwosci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum