Wysłany: Sro Sie 13, 2008 18:04 SOLVED [R220 2.0 SDI 98r] dolot powietrza do filtra
Witam wszystkich
Znalazłem kilka podobnych tematów ale z żadnego w jasny sposób nie wynika gdzie powinna być zamontowana końcówka tej rury wychodzącej z obudowy filtra powietrza
Może byłby ktoś tak uprzejmy i zrobiłby jakieś fotki?
U mnie po prostu ta rura się zawija w stronę przodu auta, nie chciał bym żeby z powodu złego ułożenia zasysała jakiś syf i wodę
_________________ ...Cmentarze są pełne ludzi którzy mieli pierwszeństwo...
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Lut 11, 2010 10:57, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 18:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Hej. Odkopie trochę starego kotleta ale akurat pasuje Mam prośbę czy mógł by ktoś zrobić jednak zdjęcie jak to u niego wygląda
Bo u mnie w R600 jest tak jak na zdjęciu w załączniku i nie wydaje mi się że tak to powinno być
_________________ Na najprostsze rozwiązania najtrudniej wpaść.
Chyba dlatego ten świat jest taki pokręcony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum