http://www.kreskowki.tv/k...riowane_melodie aż mi się łezka w oku zakręciła jak to znalazłam, przypomniały mi się śniadanka w rodzinnym domu tuż przed wyjściem do szkoły kiedy to na TVN-ie leciały kreskówki z niekodowanego Canal+ :P
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 10, 2010 21:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja jak bylem w wieku szkolnym to nie mialem tvnu tylko polsat. A jak sie udalo gdzies u kogos cartoon network obejrzec...uuu to byla jazda na calego
pamietam jak w gimnazjum spedzilem tydzien ferii u ojca ale bylo caly dzien scooby doo na cartoonie a wieczorem JPsky jumping taka gierka na win 98, na dyskietce chyba chodzila skaklo sie kwadratowym ludzikiem
dragon balla też tam znajdziesz:P:P Na tej stronie jest wszystko od Bolka i Lolka, przez smurfy, aż do najnowszych bzdur robiących sieczkę z mózgu dzieciom:P
A jak sie udalo gdzies u kogos cartoon network obejrzec...uuu to byla jazda na calego
Ha pamiętam jak ojciec bodajże coś koło '94r. zakupił dekoder telewizji satelitarnej godzinami mogłem siedzieć i oglądać cartoonnetwork nie przeszkadzało mi nawet, ze nic nie rozumiałem bo było po angielsku
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
http://www.kreskowki.tv/kategoria/kat/19/zwariowane_melodie aż mi się łezka w oku zakręciła jak to znalazłam, przypomniały mi się śniadanka w rodzinnym domu tuż przed wyjściem do szkoły kiedy to na TVN-ie leciały kreskówki z niekodowanego Canal+ :P
Masakra Mi się przypomina jak było się chorym i nie szło się do szkoły, więc takowe baje się oglądało Uwielbiałem je. Do tego namiętnie oglądałem bajke Tom i Jerry, to było dopiero kapitalne! Ahh.. te czasy już nie wrócą Czasem jak bratanek ogląda coś na CN i leci akurat Tom i Jerry, to oglądam z nim
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum