Za 24 prawka się nie zabiera tylko za przekroczenie 24, a jak mu się nazbierało to i 100 mu mogą dać chyba limitu nie ma... wracając do filmiku kupił mu ojciec subaru bo też go miał pewnie dość
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 22:23
Tak jak emilanka prawi, gościa namierzono i prawo jazdy zostało mu odebrane. Ale film już dosyć starawy ponoć.
A co do samego gościa i jego kumpli.. Głupota to mało powiedziane. Toż to wrodzony debilizm! A Ci jego koledzy to chyba nigdy auta lepszego na oczy nie widzieli, a co gorsza, nie przebywali w takowym aucie, wnioskując po tych ich przeżyciach jakie to auto nie jest etc. etc. Brak słów i niestety takich cweluchów jest u nas więcej..
hvil [Usunięty]
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 22:25
jest stary:-) kilka latek bo juz kiedys widzialem w neciolku:-)
Dydo, gwarantuje CI, że jakby ktos odkręcił przy Tobie takim subarakiem to byś tak samo reagował to jest wariat na kółkach, fabryka adrenaliny, on tak na każdego działa
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 22:51
Powiem Ci szczerze Markzo, że nie Uwierz, ale naprawdę nie działałoby to na mnie tak, jak na nich. Owszem, z pewnością jakaś ekscytacja byłaby, ale nie w takim stopniu. Dla mnie są rzeczy ważniejsze w życiu, aniżeli taka przejażdżka Subaru Impreza czy innym wynalazkiem Nie budzi to we mnie tyle emocji, choć nie oznacza to, że nie lubie motoryzacji - wręcz przeciwnie. Poprostu chyba jestem innym typem człowieka, obcy jakiś czy cuś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum