Wysłany: Nie Lut 14, 2010 17:58 Łączmy się w bólu...
Koledzy łączmy się w bólu... takie rzeczy przestają być już śmieszne... Tak piękny seryjnie ZR w rękach ZAWODOWEGO TUNERA... Efekty: http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9214903
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 17:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
od dup* strony nie jest źle, ale ten przód to jakaś masakra
Chyba się nie przyjrzałeś... lampy tylne od R200/25, tył jakiś dziwnie uniesiony... Samochód stoi skosem, nie widzisz?
Poza tym brak znaczka, bocznych spoilerów, w środku listwa "drewnopodobna" z R200/25, gałka od R200/25, czarne klamki, świeci się check engine...
Rover 25 nie występował w tym kolorze, więc malowany zapewne cały, albo i składak jakiś...
Świetny samochód po prostu
[ Dodano: Nie Lut 14, 2010 18:32 ]
PHJOWI napisał/a:
panowie przecież to pług , idealne auto na tą zimę
od dup* strony nie jest źle, ale ten przód to jakaś masakra
Chyba się nie przyjrzałeś... lampy tylne od R200/25, tył jakiś dziwnie uniesiony... Samochód stoi skosem, nie widzisz?
Poza tym brak znaczka, bocznych spoilerów, w środku listwa "drewnopodobna" z R200/25, gałka od R200/25, czarne klamki, świeci się check engine...
Rover 25 nie występował w tym kolorze, więc malowany zapewne cały, albo i składak jakiś...
Świetny samochód po prostu
[ Dodano: Nie Lut 14, 2010 18:32 ]
PHJOWI napisał/a:
panowie przecież to pług , idealne auto na tą zimę
Haha Jeszcze w dieslu to się nadaje
w sumie to masz rację, tak tylko rzuciłem okiem, nie powiększałem zdjęć i nie przyglądałem się szczególnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum