To ja też dodam, że przerejestrowanie auta we Wrocławiu poszło sprawnie i szybko. Przede wszystkim jest informacja, w której są wszystkie dokumenty, ewentualna pomoc przy wypełnieniu, wskazanie gdzie po kolei iść, gdzie co jest.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 11:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A co z zakupem diamentów? Zmiana planów czy to zupełnie inna sprawa?
No niestety wszystko chwilowo zawieszone ze względu na perturbacje z pracą.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Naprawdę coś im się w tych urzędach porobiło. Przychodzę tydzień temu przerejestrować swojego smoka, patrze nie ma kolejki!! Daje papiery, wypełniam wniosek, oddaje a tam przychodzi druga pani i wydziera tamtej pierwszej papiery i mówi że ona chce sobie zarejestrować tamta mówi że jej nie da, a ta dalej prosi i w końcu wyprosiła. Jeszcze nigdy tak miło nie było, pani śmiała do mnie, opowiadała jakieś głupoty, jak wybierała dla mnie tablice to zapytała czy takie mi się podobają Całość trwała może 15 min.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum