Wysłany: Pon Lut 15, 2010 21:24 [R 220 '97 2,0] Głośna praca silnika przy ok 110 - 130 km/
Mam pytanie autko które posiadam dziwnie głośno pracuje przy prędkości ok 110 -130 km/h ma 86 koników nie wiem czy to normalne w tym modelu czy jak.
Prosiłbym o jakąś podpowiedz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 15, 2010 21:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja mam wersję SDI i mój też jest głośny - kiepsko wygłuszony... Jak to mój ociec mawia "są cichsze i głośniejsze Roverki - Ty masz ten głośniejszy"
R200 SDI taty jest w środku o wiele cichsze niż mój to już chyba tak jest...
[ Dodano: Pon Lut 15, 2010 22:37 ]
Ja mam wersję SDI i mój też jest głośny - kiepsko wygłuszony... Jak to mój ociec mawia "są cichsze i głośniejsze Roverki - Ty masz ten głośniejszy"
R200 SDI taty jest w środku o wiele cichsze niż mój to już chyba tak jest...
kiedyś tego nie zauważałem ale ostatnio mało mam okazji rozpędzić mojego 220 SD i faktycznie głośno mi buczy powyżej 110 . Może one tak mają - a może to już przebieg 240tys robi swoje
Ja mam co prawda benzyniaka i przy predkości 160km/h jakoś specjalnie silnika głośno nie słychać, jedynie opony. A może wygłuszenie jest w kiepskim stanie?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum