Kupilam Roverka (214) w listopadzie to moj 1 samochod jeszcze nie umiem okreslic do konca skali mojego zachwycenia wiem ze mechanicy powiedzieli mi ze lepiej by go bylo w Wisle utopic ale ja go i tak kocham
pzd Sylwuszka
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 22:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wiem ze mechanicy powiedzieli mi ze lepiej by go bylo w Wisle utopic
Jesli to ten sam, ktorego opisywalem w innym watku, to wizualnie nie wygladal najgorzej.
A co do mechanikow, rozni sie wypowiadaja, ale niech zabiora glos Ci co sie w tej marce orientuja
Pozdrawiam i do zobaczenia na drogach...
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Witaj,
A mechanikami się nie przejmuj mi w październiku 2009 przy wymianie manszety powiedział, że jakoś dziwnie chodzi mi sprzęgło i że pewnie zaraz do niego przyjadę na wymianę i do tej pory jest wszystko ok
wiem ze mechanicy powiedzieli mi ze lepiej by go bylo w Wisle utopic
Jesli to ten sam, ktorego opisywalem w innym watku, to wizualnie nie wygladal najgorzej.
A co do mechanikow, rozni sie wypowiadaja, ale niech zabiora glos Ci co sie w tej marce orientuja
Pozdrawiam i do zobaczenia na drogach...
nie wygladal najgorzej bo brudas byl ale na wiosne akcja lakiernik sie szykuje
[ Dodano: Nie Lut 21, 2010 00:54 ]
siemacie wszyscy zeby nie bylo ze kogos ominelam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum