Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam, od paru dni piszczy mi jakas rolka paska alternatora.. i nie wiem czy to jakies chwilowe.. bo zauwazylem ze duzo samochodow wydaje podobny dzwięk. Kiedyś pamiętam mialem podobny problem.. i jak pytalem w sklepie to koles chcial za taka rolke 500zł.. ale z wujaszkiem jakos to naprawilismy. I nie wiem czy to moze przez wigloć albo temperature.. czy trzeba sie tym powazniej zainteresować ?
_________________ dozwolona ilość znaków: 255
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Lut 12, 2011 21:48, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 18:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 18:42
a moze to pasek od alternatora?
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum