Okej A moze "Ciociu"? Mamy juz wnuczka, babcie, to i ciocie mozemy miec
Błagam tylko nie "ciociu" Wystarczy, że banda małych skrabów gania u mnie dość często w domu i ciągle słyszę "ciociu to, ciociu tam to", także miej litość
MaReK napisał/a:
Pozytywnie Sa tzw. "jednostrzalowcy", ktorzy pojawiaja sie raz.
Nie czuja bluesa, nie polykaja przyslowiowego bakcyla i to wcale nie przeze mnie
Zawsze sie powstrzymuje przy nowych osobach i nie puszczam bakow
Po obejrzeniu kilku Waszych filmików jestem gotowa podjąć się wyzwania i uczestniczyć w tym pozytywnie zakręconym świecie Niektóre były mistrzostwem świata...aż się popłakałam ze śmiechu.
Co do bąków to wal śmieło nic co ludzkie nie jest mi obce, hahahahahaha
MaReK napisał/a:
Po prostu musisz przeorganizowac (wraz z osobami decyzyjnymi w Twoim zyciu), ze niedziele wieczorem masz juz zajete
Hmmm, takich osób brak więc się postaram by zaglądać co niedzielę Ale już zaczęłam non toper wmawiać sobie "KAŻDA NIEDZIELA WIECZÓR JUŻ JEST ZAJĘTA!"
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 11:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Odnośnie bitwy na śnieżki przypomniał mi się tekst rzucony chyba przez Mixtated na temat Ley'a samotnie stawiającego czoła MaRkowi i Tomiemu:
"Zobaczcie, bankowiec jak rzuca"
Po obejrzeniu kilku Waszych filmików jestem gotowa podjąć się wyzwania i uczestniczyć w tym pozytywnie zakręconym świecie
Ale wiekszosc z tych filmow to nie tylko spotkania na parkingu czy w pizzeri
To juz bardziej lub mniej zorganizowane wspolne wypady np. na narty, na inne zaprzyjazione spotkania (w wiekszej skali).
CiuCiuGabana napisał/a:
Niektóre były mistrzostwem świata...aż się popłakałam ze śmiechu.
Ktore ?
CiuCiuGabana napisał/a:
Co do bąków to wal śmieło nic co ludzkie nie jest mi obce,
Ludzkie moze i nie jest, ale moje nie sa ludzkie
CiuCiuGabana napisał/a:
Ale już zaczęłam non toper wmawiać sobie "KAŻDA NIEDZIELA WIECZÓR JUŻ JEST ZAJĘTA!"
Bardzo dobrze. Pamietaj, ze musisz upiec ciasto
A na letnie spoty to sie zaopatrz w jakies krzeselko rozkladane, bo te spoty potrafia trwac do poznych godzin nocnych lub wczesnych porannych
Czasami chodzimy na goakarty, albo na jakies inne okolicznosciowki wiec wiesz...
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
kasjopea, to ja, przyznaję się do wszystkiego Może nie było to tak słowo w słowo, bo zamiast "rzuca" było co innego ale sens wypowiedzi został zachowany
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ale wiekszosc z tych filmow to nie tylko spotkania na parkingu czy w pizzeri
To juz bardziej lub mniej zorganizowane wspolne wypady np. na narty, na inne zaprzyjazione spotkania (w wiekszej skali).
Zdążyłam zauważyć...i bardzo mi się to podoba Zdecydowanie jestem jak najbardziej ZA!!
MaReK napisał/a:
Ktore ?
Wiesz co...dokładnie nie pamiętam skąd co i jak, ale najbardziej mi utkwiły w pamięci scenki takie jak:
-Wasze wybieganie w samych majtkach na śnieg przy -26 stopniowym mrozie,
- crash testy...
- nauka jazdy na nartach,
- pokazanie każdego auta po kolei, gdzie jedna osoba ciągle przebiegała od auta do auta by stanąc przy Nim podparty (wybacz, ale nie pamiętam imienia )
- nie wspominając już o integracjach
Oj, co ja będę się tu rozpisywać!! Generalnie jest MEGA i bardzo chętnie się wybiorę przy następnej okazji.
MaReK napisał/a:
Ludzkie moze i nie jest, ale moje nie sa ludzkie
Yyyy, nie wiem jak poczuję to stwierdzę, bueahahaha
MaReK napisał/a:
Bardzo dobrze. Pamietaj, ze musisz upiec ciasto
A na letnie spoty to sie zaopatrz w jakies krzeselko rozkladane, bo te spoty potrafia trwac do poznych godzin nocnych lub wczesnych porannych
Czasami chodzimy na goakarty, albo na jakies inne okolicznosciowki wiec wiesz...
Tak, tak pamiętam, pamiętam coś się wymyśli
Hmmm, do mojego bagażnika dużo nie wejdzie, ale myślałam też o namiocie
Co by to nie było bardzo mi się to podoba
Okej. Tylko pamietaj, ze tez mozesz sie znalezc na takim filmie i nie ma przebacz
Potem to ja wybieram co sie tam znajdzie, a co nie - przy montazu
Patrząc po filmikach to się trochę tego obawiam, ale już nie na takich rzeczach się bywało...sama mam trochę filmików w roli głównej w różnych stanach trzeźwości i do tej pory mam polewkę Nie jest mi to obce. Damy radę, tzn ja dam radę
MaReK napisał/a:
Ba! Przystojniaki takie, ze palce lizac
Te nagie torsy, te kragle posladki...
MaReK napisał/a:
Obawiam sie, ze mogalabys juz nie stwierdzic nic
Chcesz się kiedyś zmierzyć... Posiadając starszego brata przywykłam do wszystkiego, heheh.
MaReK napisał/a:
O namiocie ?! Dziewczyno co Ty chcesz robic na tych spotach
Krzeslka wejda na pewno. Violla wozila dwa takowe i sie miescily bez przeszkod.
No jak to co relaksować się i mieć cały stargan by Nam niczego nie zabrakło...jak mamy do późnych nocy siedzieć
Spokojnie... wszystko jest w granicach norm etycznych
A kto mówił, że nie jest
MaReK napisał/a:
Ale mozesz go przywiezc na spota? To on Cie namowil na MGka?
Niestety On się kochał w niemieckich markach - BMW.
...bardzo bym chciała by uczestniczy ze mną na takich spotkaniach, ale nie jest to możliwe zginął w wypadku samochodowym w 2003r.
Dlatego co roku jeżdżę na zloty BMW do Torunia by uczcić Jego pamięć...
Na MG namówił mnie mój ex - i chwała mu za to...nic więcej.
MaReK napisał/a:
Stragan ? Hmm... zeby Cie Straz Miejska nie zwinela za handel w niedozwolnym miejscu.
Na spotach pojawia sie Joa, ktora stazem w klubie jest krocej ode mnie, ale na spotach pojawila sie juz wiecej razy niz ja. Dlatego jest w posiadaniu takiego kajecika w ktorym notuje, kto byl, co mowil, itp.
ze bywam czesciej, to i moze. ale o kajeciku zadnym nic nie wiem co najwyzej wszystko zapisane "w pamieci", ale jako, ze pamiec mam bardzo krotka, to roznie moze byc
Cytat:
Potem polroczny raport wysyla do wladz klubu i ...
hmm.. a to moze warto przemyslec
MaReK napisał/a:
Uwazam, ze zwyciezylismy
Ja trafilem raz macieja, raz Ley'a i chyba raz Michala.
a kto trafil mnie?
co prawda tylko w kolano, ale z jaka sila bylo to rzucone, ze z takiej odleglosci tak zabolalo to nie wiem
MaReK napisał/a:
Potem brutalnie przerwano nam zabawe
"no co, nigdy nie mial pan 15 lat?"
Tomi napisał/a:
Wiesz Wisła w nocy jest dla mnie miejscem magicznym... uwielbiam patrzeć na światła miasta odbijające się w wodzie
"ten most jest ladny"
"ale co w nim ladnego?"
"sam w sobie"
"z ktorej strony?"
Ley napisał/a:
Bankowiec był już po kilku piwach więc miotał śnieżkami "byle przed siebie"
Niestety On się kochał w niemieckich markach - BMW.
Dlaczego niestety? BMW to fajna marka, tylko przez zachowanie na drodze niektorych jej posiadaczy w Polsce utarla sie o niej legenda "dresowozow" itp.
A przeciez w R75 (czy w moim MG) serce jest wlasnie z BMW
CiuCiuGabana napisał/a:
zginął w wypadku samochodowym w 2003r.
Przykro mi. Faktycznie pisalas chyba o tym w poprzednim watku.
Umknelo mi z pamieci. Przepraszam.
CiuCiuGabana napisał/a:
Na MG namówił mnie mój ex - i chwała mu za to...nic więcej.
Chyba opowiadalas mi te historie na spocie, ale mozesz opisac jeszcze raz.
Czemu akurat MG? Czemu akurat ten model? Mozesz to opisac rowniez w garazu
Skoro ex, to auto moze sie zle kojarzyc
CiuCiuGabana napisał/a:
Heej! Ja nic nie zamierzam sprzedawać
Ja to wiem, Ty to wiesz, ale straznicy miejscy wykorzystaja kazdy powod by ukarac Cie stosownym mandatem
Joa napisał/a:
ze bywam czesciej, to i moze. ale o kajeciku zadnym nic nie wiem
Swoje wiem... wiec nie musisz sciemniac
Dotarly do mnie wiadomosci, ze Zarzad na zlocie letnim zrobil Cie wtyka grupy warszawskiej My przy Tobie poruszamy rozne kwestie, a za chwile zarzad zna kazdy nasz ruch
Joa napisał/a:
hmm.. a to moze warto przemyslec
Juz Ty nie udawaj
Joa napisał/a:
a kto trafil mnie?
co prawda tylko w kolano, ale z jaka sila bylo to rzucone, ze z takiej odleglosci tak zabolalo to nie wiem
Przepraszam. To chyba takse ja. Nie bylo to rzucone mocno, ale tak zeby dolecialo.
Niestety waga i konsystencja kulki (lod) mogly miec konsekwecje takie.
Mam nadzieje, ze nie masz siniaka.
Joa napisał/a:
"no co, nigdy nie mial pan 15 lat?"
Tego nei slyszlalem, ale Violka mowi do mnie:
"Marek! Idziemy, bo Pan uwaza, ze snieg sie nie roztopi i bedzie tu lezal przez lato"
Joa napisał/a:
Z bankowca po alkoholu wychodzi despota, trzeba na niego uważać
To sie stalo zaraz po nominacji go na administratora
Mnie oszczedza jeszcze, bo to ja go zglosilem do tej funkcji
Ley napisał/a:
kasjo, jakbyś słuchała despoty to byśmy zjedli kebab a nie pizze i po przejściu mniejszego dystansu niż zrobiliśmy
Robiliscie POM? Powolny Obchód Miasta ?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum