Wysłany: Pon Lut 22, 2010 18:34 [r45 2.0 iDT 2000] problem z odpalaniem
Witam mam maly problem z mojm roverkiem 45 2.0 idt z 2002roku mianowicie problem polega na tym ze jak rano chce wyciągnac go z garazu i odpalam to strasznie dlugo kreci.swiece wymienilem na nowe ale to nic nie dalo co moze byc przyczyna???Jak odpali to potem caly dzien odpala pieknie a jak postoji to mu odbija
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Lut 22, 2010 18:53, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 18:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 18:48
zobacz na akumulator i na ładowanie, pewnie w tym tkwi problem
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
mialem identyczny problem tyle ze u mnie swiece nie grzaly;/
sprawdz sobie jeszcze raz te swiece
sprobuje grzac do takiego pstykniecia (troche czasu po zgasnieciu kontrolki grzania)
albo podgrzej je z 6razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum