Wysłany: Wto Lut 23, 2010 19:02 [Rover 214 Si '97] Pytanie - katalizator i mażeta
Witam,
Mam dwa pytania - mam do wymiany katalizator - przez tę jeb.... zimę gdzieś pewnie parkując na stercie śniegu albo wyjeżdżając uszkodziłem katalizator w środku - co proponujecie? Używka - jakieś 100 - 200 PLN czy obcinka - czy jak to się tam zwie?
Drugie pytanie to mażeta - Mam do wymiany z przodu z lewej strony - gdzie coś takiego można dostać?
Z góry dziękuję, pozdrawiam.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 19:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 19:30
przyznam się że wnikałem w google
[ Dodano: Wto Lut 23, 2010 19:30 ] szoso420,
sim_co napisał/a:
A co z dźwiękiem - będzie głośniej - czy bez zmian?
dzwięk bez zmian
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 20:25 Re: [Rover 214 Si '97] Pytanie - katalizator i mażeta
U mnie wyczyścili wnętrze katalizatora i zostawili obudowę i jest głośniej. Jak masz 350zł wolne to zainwestuj w nowy uniwersalny katalizator będzie miał ciszej i nie będzie śmierdziało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum