Wysłany: Czw Lut 25, 2010 10:26 [R 416] 00r Nie opuszcza się szyba
Witam czego może być przyczyna nie działającej tylnej prawej szyby jak kupiłem autko wszystko było ok po jakimś miesiącu rano wsiadam do autka przekręcam kluczyk i słyszałem takie pykanie w drzwiach opuściłem szybę i podniosłem pykać przestało ale po domknięciu do końca przestała już działać bezpiecznik sprawdzałem.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 25, 2010 10:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeśli bezpiecznik jest ok to są 3 wyjscia.Albo zdupczył się pstryczek,albo kable przetarły,albo snilnik padł.W każdym razie bez sciągnięcia boczka się nie obejdzie.Ewentualnie zobacz czy sam sobie nie wylaczyles,bo na przykład u mnie w podłokietniku jest guzior co wszystkie szyby prócz kierowcy dezaktywuje.Sciagnij Boczek drzwi i zobacz przy przelaczaniu guzika czy jest napiecie,jak nie ma to kable lub guzik,a jak jest to silnik.Dobrych łowów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum