Witam mam pytanko mieszkam w Brzegu Opolskim między Opolem a Wrocławiem gdzie w niedalekiej okolicy mogę podłączyć Roverka pod komputer bo u mnie w mieście mają program do Roverków ale do mojego nie mają
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 22:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam I Sory ze podpinam sie pod temat ale nie bede zakładał nowego przed chwila odczytałem sobie błędy z kompa i wyszło błąd 82 domniemam wtrysk sterujący skasowalem bład i nie mam go juz ale mam kilka wtrysków sterujących od rovera sdi i czy lepiej go wymienic czy nie ?
Witam I Sory ze podpinam sie pod temat ale nie bede zakładał nowego przed chwila odczytałem sobie błędy z kompa i wyszło błąd 82 domniemam wtrysk sterujący skasowalem bład i nie mam go juz ale mam kilka wtrysków sterujących od rovera sdi i czy lepiej go wymienic czy nie ?
jak masz drugi to podmień zapobiegawczo co by gdzieś w trasie znowu nie wyskoczył ten błąd
jeśli nie robisz tras to przeczyść kostkę tego czujnika i sprawdzaj czy błąd się pojawia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum