Wysłany: Sob Mar 06, 2010 18:50 jaka skrzynia do alphard
witam , mam pytanie czy 29l skrzynia bedzie odpowiednia do glosnika alphard sw 1003 P 300w max 150w rms 35-2 800 Hz 87dB 10" 4ohm
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 06, 2010 18:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
hvil [Usunięty]
Wysłany: Sob Mar 06, 2010 21:01
stary ale trafiles:-) poszukaj moich postow w car audio:-D ja mam w garazu alpierdy dwa i wlasnie koncze do nich skrzynie, taka prawda ze to szit nie glosniki, jesli niemasz w garazu wszystkiego do budowy skrzyni to zastanow sie czy warto wydawac kase
Oczwiście rozumiem jak chcesz sprobowac bo ja tez się pokusiłem, taka prawda że te głośniki mają bardzo nie rzeczywiste dane podawane przez producenta:-) i obliczac trzeba na OKO nie wedlug parametrow:-) ja do lw1200 zrobilem 45L z BR:-)
Cała odwieczna prawda co do alphardów jest w kolegi Hvila poście wyrażona najlepiej jak byś miał możliwość sprawdzić go w takiej i innej skrzyni.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
hvil [Usunięty]
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 01:39
zaiste, a dzięki Marcinowi Bonusowi i Botanixowi zgłębiliśmy temat alpierdów i skrzyć myślę że wystarczająco głęboko, jak dla ludzi takich jak ja czyli dop startujących w wiedzy o audio:-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum