Wysłany: Sob Mar 06, 2010 21:54 [R75] Szarpania przy ruszaniu
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 2002
witam potrzebuje wskazówek przy ruszaniu pojawiaja sie dziwne szarpania ,przy delikatnym ruszaniu wszystko jest ok , gwaltowne tez. przy takim okolo 2000 obr robi dwa trzy kangury czasem zwlaszcza przy zimnym silniku przy ruszaniu slychac jakies bicia tak jakkby cos walilo o podloge czy cos takiego poduszke skrzyni wymienilem pol roku temu i przez jakis czas wszystko bylo ok sprawdzalem ja niedawno i wyglada dobrze dzieki
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Lis 29, 2010 23:52, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 06, 2010 21:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam wszystkich.
Chciałem się przyłączyć do kolegi kocjan.Mam roverka 75 1.8 16v i u mnie są podobne objawy.Bardzo to denerwujące zjawisko.Wykluczam świece.Szarpie tak około 1800 obr.Nieraz jak jest zimny przy ruszaniu.Chciałem wymienić filtr paliwa,ale nie można dostać.Nie wiem może nikt go nie robi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum