Wysłany: Wto Mar 09, 2010 12:25 [R400]Jak odkrecic zaklejone sruby
Chciałem sobie w koncu sam klamke z tyu wymienić bo mechanik jakos ostatnio nie miał czasu, a ja jezdze z dziura w drzwiach zalepiona tasma i folią tylko jest szkopół, bo klamka odpadła, a sruby zostały bo wczesniej jakis kretyn chciał nakretrki w klamke wkleic i zanim klej zasechł, to skrecił to wszystko i klops. A tylne drzwi nie maja najłatwiejszego dostepu do srub od klameczki. I teraz pytanie jak te sruby z nakretkami rozwalić zebym nie musiał drzwi wymieniać. Jakaś chemia?albo wiertara, cienkie wiertło i heja??
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 12:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
delikatnie wiertarką z zewnątrz wiertłem minimalnie większym niż śruba (ZTCP to M6).
Powinno się dać bez większych problemów podejść jak nie ma tam klamki
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum