Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Hej chcialbym sie dowiedziec jaki jest czytnik nawigacji w roverku 75 z 2001r tzn czy to jet MK1, MK2 czy moze MK3 bo nawet nie wiem jak to sprawdzic:( i z jakiego bmw mi to podejdzie bo chyba mi to nawalilo nic mi nie wyswietla czarny monitor :(dodam ze stalo sie to podczas odpalania auta na tych silnych mrozach a nie mam gdzie kupic czy naprawic. Chyba ze ktos zna szpeca od takiej roboty okolice krakowa dziekuje
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Lis 29, 2010 23:11, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 10, 2010 23:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ale do działania monitora czytnik nawigacji nic nie ma. Za to jest odpowiedzialny moduł przy tylnym kole. Czytnik nawigacji odpowiada tylko za nawigację
wiec jesli nic mi sie nie wyswietla na monitorze to co powinienem zrobic?? posiadam czytnik nawigacji, tuner radiowy becker z BMW e39 a ten moduł co pisze Dukat to gdzie on konkretnie jest i czy jest do naprawy czy nowy trzeba kupic moduł?? monitor a moze z BMW jakis podejdzie pomożcie:)
[ Dodano: Czw Mar 11, 2010 10:31 ]
zapomnialem dodac ze radio gra tylko niestety posiada tzw zimne styki i sie odłacza czesto bez powodu czy na to tez jest jakies lekarstwo?? bo musze kostka poruszac, czasem pomaga a czasem nie
[ Dodano: Czw Mar 11, 2010 11:01 ]
Chciałbym nabyc jeszcze tuner tv do swej 75 ale nie wiem jaki podejdzie wiec rowniez prosze o pomoc w tej sprawie http://www.allegro.pl/ite...75_bmw_e46.html
czy ten tuner podejdzie jesli nie to napiszcie jaki to moze byc
pozdro dla wszystkich milosnikow Roverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum